Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 31. august 2009

Jeg trente litt vel mye igår, men jeg fikk såvidt med meg siste dag av Matthew Street Festival, og et jenteband fra Liverpool som heter the Cocabelles



PS.

Den scenen er like ved det jeg bor, så jeg har hørt musikken inn gjennom vinduet, i hele dag, (selv om vinduet har vært lukket).

Og det har vært bra musikk, et band som het Dead Cities blant annet, hørte jeg de sa, for det var siste sangen jeg rakk, for jeg har vært skikkelig daff i kroppen idag, siden jeg trente i tre timer, eller noe, igår.

Så sånn var det.

Her er mer om dette:

scene

PS 3.

Her er de bandene som spilte på den scenen idag:

festival

http://www.mathewstreetfestival.org/whats-on/monday/

PS 4.

Det er også fire andre scener da, med forskjellig musikk, så det er mulig å få med seg mange band, iløpet av festivalen, som er helt gratis.

Og det er vel også de eneste to dagene, som det er lov å drikke øl på gata, i Liverpool, det vel under the Matthew Street Festival, så da kan man gå forbi politiet med en halvliter i hånda, på gata, midt i byen, og også ta seg en slurk, uten å bryte noen lover.

Så det er kanskje derfor at det kommer så mange folk, inn til Liverpool, under Matthew Street Festival, for da får de lov til å drikke utendørs.

Nei, det er vel på grunn av musikken vel.

Til og med noen turister, tror jeg, kommer til Liverpool da.

Ja, det stemmer, da jeg bodde på hostellet, Intenational Inn, i 2005, så var det en natt, som jeg måtte være ute på byen, og feste, for da fikk jeg ikke bodd på hostellet, for det var utsolgt den natten, pga. the Matthew Street Festival da, så derfor leide jeg det rommet, i et bofelleskap i Walton, sånn var det ja, i 2005.

PS 5.

Det må vel ha vært det første eller andre bandet, som jeg våkna av idag forresten, og det virka skikkelig bra ihvertfall, husker jeg, selv om musikken ikke var så klar, når jeg hørte den inn i leiligheten her.

Det er forresten fridag i England idag, såkalt Summer Bank Holiday, mener jeg det heter, som er istedet for en eller annen helligdag da.

De flytter bare de enkeltstående helligdagene, til en eller annen mandag, og kaller det 'Bank Holiday'.

Untatt jul og påske.

Men pinse, 1. mai og kristi himmelfartsdag, f.eks., flyttes på den måten.

Men hvilken dag denne fridagen idag egentlig er, det vet jeg ikke vel.

Jeg får se i kalenderen, om det er noe å finne om dette der.

PS 6.

Photo 4071

Late Summer Holiday (UK), heter den fridagen idag.

Jeg kan tenke meg det, at en gang, for mange hundre år siden, så har denne fridagen het noe sånt som St. Hansaften.

På engelsk da.

Men opp gjennom århundrenes løp, så har denne dagen blitt flyttet på, og skiftet navn på da, såpass mye, sånn at nå for tiden, så finner vi denne tidligere fridagen, St. Hansaften, igjen som Late Summer Holiday da.

Dette er vel mest fordi at britene er så praktisk anlagte.

Jeg synes at dette nesten høres ut som om noe George Orwell kunne ha funnet på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter