Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 25. juli 2017

Jeg sendte en e-post til Finansklagenemnda

Erik Ribsskog

FinKN REF [#20141108]

Erik Ribsskog 25. juli 2017 kl. 14:30

Til: post@finkn.no
Kopi: Post , post@forbrukerombudet.no, juridisk , michelle.adde@conacto.no, Akademikerforbundet , Politikk Høyre , conecto@conecto.no, "sande.vgs" , selma.myhrbraaten@conecto.no, tilsynsutvalget@domstol.no, Tilsynsutvalget , "post@inkassoklagenemnda.no"

Hei,

dette var bare en kopi e-post, som jeg sendte dere, til deres informasjon, (så og si).

Og det er vel bare sånn, at de kvinnfolka hos domstolene, har syntes, at det har vært så morsomt, med en islandsk inkasso-byrå-ansatt.

At de bare har gjort det samme, som vedkommende islending, uten å skru på hjernen først, liksom.

Det er sånn det virker for meg, ihvertfall.

Men dette var som sagt bare en kopi-e-post.

Men at jeg skal betale, for noe jeg ikke har bestilt, det blir som noe åndsvakt, vil jeg si.

Og det jeg skriver, blir bare ignorert, virker det som.

Så disse idiotene, (må man vel kalle dem), hos domstolene, får se å skjerpe seg, (må jeg si).

For denne typen idioti, er det vanskelig å forklare, vil jeg si.

Så dette må bare være, at man er dårer og har det åndsvake og degenererte, som ideal, vil jeg si.

Så dette må jeg klage på.

Erik Ribsskog




25. juli 2017 kl. 13:58 skrev <post@finkn.no>:
Vi viser til din e-postmelding den 23. juli 2017 vedrørende er krav fra Conecto.
Det fremgår av den e-postkorrespondansen du har oversendt at kravet har vært behandlet i tingretten. Finansklagenemnda skal ikke behandle saker som har vært behandlet i de ordinære domstoler, herunder forliksrådet og namsmyndighetene. Saken tas derfor ikke til behandling hos oss.
Vi viser til vedtektene for Finansklagenemnda punkt 4.1 c). Vedtektene er tilgjengelig på vår hjemmeside.
Eventuelle innsigelser til kravet kan fremsettes for relevant domstol.


Med vennlig hilsen
Sekretariatet for Finansklagenemnda
avd. for Bank, finans, verdipapirfond og inkasso

Helle Einstabland Woxholth
advokat MNA
Tlf direkte: 23 27 29 52
Drammensveien 145 A • Postboks 53 Skøyen • 0212 Oslo
Tlf: 23 13 19 60 • Faks: 23 13 19 70 • www.finkn.no

Denne e-posten er kun beregnet for den institusjon eller person den er sendt til, og kan inneholde taushetsbelagt informasjon. Dersom du ikke er rette mottaker, bes du om å informere avsender og slette e-posten og eventuelle vedlegg.

This communication is intended for the person(s) named above only. It contains information that is confidential and legally privileged. If received in error, please delete this e-mail and notify the sender.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter