Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Thursday, 18 May 2017

Hans Martin Fallan, (lillebroren til min avdøde klassekamerat Carl Fredrik Fallan), har visst skilt seg, fra Mary-Ann Fallan, (som han gifta seg med, som tenåring vel), og gifta seg på nytt, med ei Annike. Noe sånt

hans martin gifta seg på nytt

PS.

Her er mer om dette:

mer om hans martin myheritage

PS 2.

Hans Martin har visst to barn, med hu Annicke Ryberg, (blant annet en datter, som har gifta seg, og fått etternavnet Odden, kan det virke som):

to barn med ryberg

PS 3.

(Private) Odden var visst, en sønn, ved navn Emil, (kan det virke som), og han har da antagelig, en annen far, enn Hans Martin Fallan, (hvis jeg skulle tippe):

ikke hans martin sin antagelig


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10210399538651267&set=a.2921595325430.2155109.1427235128&type=3&theater

PS 4.

Kona til Hans Martin Fallan, er visst nabo, med en slektning, av Magne Winnem, (hm):

en slektning av magne winnem hm

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive