Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

tirsdag 30. mai 2017

Da denne filmen, (Terminator 2), var ny, så ville ikke mine kamerater, (på den tida), Glenn Hesler og Øystein Andersen, være med, på Colosseum kino, for å se denne filmen, (i den største salen der), husker jeg. Og det tenker jeg nå, at kan ha vært, for at ikke Glenn, skulle bli flau, siden at han var så kortvokst, at noen kanskje, ville tenke/si, at Glenn og jeg, så ut som Arnold Schwarzenegger og han gutten, (i ansiktet). Noe sånt. Hm

ville ikke være med å se terminator 2 på coloseum

https://youtu.be/vygQZ9hYqyE

PS.

På veien til t-banen, (var det vel), etter kinoen.

Så møtte jeg forresten, (på fortauet), Camilla Skriung, fra Svelvik, (som gikk i lag, med noen bekjente/venninner).

(Disse var muligens, på vei, til Blindern.

Noe sånt).

Jeg forklarte, at jeg hadde vært, og sett, Terminator 2, (eller 'T2', som den også kaltes).

Og jeg så vel muligens litt dum ut, siden at jeg hadde vært aleine, på kino, (for å si det sånn).

(Men jeg hadde, (på midten av 80-tallet), lånt bort Terminator, (for jeg pleide å kopiere en del filmer, siden at jeg/vi hadde, både en video og et kombinert videokamera/video), til en del folk, (blant annet til min tidligere klassekamerat Søren Larsen, (fra grunnkurs-klassen, handel og kontor, på Sande videregående), som var sønn, av direktøren, på papirfabrikken, (var det vel), i Selvik.

(Noe sånt).

Og jeg spilte også T2-flipperet, en del.

(For jeg var ikke så 'besatt', av slåss-spill, liksom).

Når jeg hang på gatekjøkken osv., (sammen med Øystein og Glenn), på den tida).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Dette må nok ha vært, høsten 1991:

høsten 1991

http://www.imdb.com/title/tt0103064/releaseinfo

PS 3.

Her kan man se, at jeg hadde, cirka samme sveis, som Arnold, på den tida, (og jeg hadde også, noen lignende solbriller, (kjøpt i Brighton), som min yngre halvbror Axel, klarte å rote bort, på en slags klassetur, (med Bogstadveien spesialskole), til Tenerife vel, skoleåret 1990/91):

bilde fra sommeren 1990

http://johncons.angelfire.com/bilder.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter