Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

Wednesday, 5 April 2017

Jeg lurer på, om det lagerteltet, som brenner, står der hvor Saga-lager-trebygget, (som min farmor Ågot kalte det), til min farfar Øivind Olsen stod, fram til midten av 80-tallet, vel

saga til farfaren min hm

https://www.svelviksposten.no/nyhet/brann/svelvik/to-personer-behandles-for-roykskader/s/5-57-605223

PS.

Så Jensen Møbler/Jensen Madrasser, holder til, mellom Saga og Roksvoll, (hvor min fars foreldre hadde møbelfabrikk med tilhørende villa).

Så Jensen Møbler, holder egentlig til, på vårt/mitt område, (som jeg pleide, å leke på, på 70-tallet, når jeg var på ferie-besøk, hos min far og hans foreldre).

(Og jeg har også hjulpet, min far, å hente noen planker/bord/materialer, osv., (som muligens bare, skulle brukes, til ved eller forskalingsmaterialer, eller noe sånt), i Saga-lagerbygget, en gang/noen få ganger, på første halvdel, av 80-tallet.

Noe sånt).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg har ikke fått med meg, at Jensen Møbler, har lagertelt, på eiendommen 'sin'.

For de har bygget ut, mange ganger, i betong/mur, (siden de først bygde der, på midten av 80-tallet).

(Og før den tid, så holdt de til, i noen gamle trebygninger, i Svelvik sentrum).

Så hva tanken er, bak disse lagerteltene, det veit jeg ikke.

Men min far og farfar pleide, å ha store stabler, med planker/bord/materialer, under noen grønne presenninger, på/ved Jordet til Lersbryggen, (som min farmor kalte det), på 70/80-tallet.

(Et jorde, som Jensen Møbler bygget på, (da de bygget ut, for tredje gang, eller noe sånt), la jeg merke til, på Google Maps, mens jeg bodde, i Leather Lane, (hvor jeg bodde, fra 2006 til 2011), i Liverpool).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 3.

Jeg har også vært med, min far, noen få ganger, og henta vannseng-madrasser, hos Jensen møbler/madrasser.

(På andre halvdel, av 80-tallet, må det vel ha vært).

For min far hadde vannsengbutikk, i Drammen, sammen med sin samboer Haldis Humblen.

Og da pleide de, å dra innom Jensen, for å kjøpe vannsengmadrasser, hver gang, de solgte, en vannseng, (eller noe i den duren).

(Noe sånt).

Og på den tida, (på andre halvdel av 80-tallet).

Så var det sånn, at man måtte kjøre, der hvor det brennende lagerteltet står, for å komme fram, til vareleveringa, til Jensen, (sånn som jeg husker det).

Men siden 80-tallet, så har Jensen bygget ut, mange ganger, (og også blitt kjøpt opp, av et svensk firma, som heter Hilding Anders, vel).

Og de har også flyttet veien der, (Kjelleråsveien), som startet, ved riksveien, (og som pleide, å gå, mellom Saga og Jordet til Lersbryggen, og så videre, forbi de hyttene/husene, hvor folk vel har blitt røykforgifta).

Så det har blitt forrandringer der, siden 80-tallet da, (for å si det sånn).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

PS 4.

Her har noen, tatt bilde, av den nevnte brannen, cirka fra Bergstø, (som jeg eier, en del av), i Holmsbu, (kan det virke som):

tatt bilde fra ved bergstø hm

PS 5.

Det var også sånn, at Roksvoll-eiendommene, ble ødelagt, av utbyggingene til Jensen, (vil jeg si).

På 70/80-tallet, så fanget jeg, et par gresshopper, (husker jeg), på Jordet til Lersbryggen.

(Noen gresshopper, som jeg vel fanga, i et tomt Norgesglass/syltetøyglass, eller lignende.

Og det var også sånn, at jeg var, litt forsiktig, med disse gresshoppene, (som jeg fanga), for noen av mine kamerater, (muligens Petter og Christian Grønli), sa at de kunne bite).

Og det var gresshoppe-spill, på Jordet til Lersbryggen, om kvelden, om somrene, (husker jeg).

Så Roksvoll var nesten, som et sted, i Amerika, på 70/80-tallet, (vil jeg si).

Eiendommen hadde jorder og skog rundt seg, på alle kanter, (selv om dette kun var snakk om, noen få meter, (med 'villmark'), på vestsida, (blir det vel), hvor riksveien går).

Og jeg fanga også fugler der, (husker jeg), ved å sitte inne, på kjøkkenet til Ågot, og så bruke metall-handlekurven til min farmor, som et slags bur, som jeg bandt en tråd i, og så la jeg, noen brødsmuler, under kurven, og så slapp jeg kurven ned, hvis en fugl gikk, inn i fella.

Og jeg fanget vel noe sånt, som cirka ti fugler der kanskje, (på den måten). på 80-tallet.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

No comments:

Post a Comment

Policy for kommentarer


Anonyme kommentarer, blir slettet, (etter en del problemer, med nettmobbing osv.).

Hvis du har et vanlig navn, så skriv gjerne noe, som skiller deg, fra andre, med samme navn, (sånn at det er klart, hvem som skriver).

Kommentarer som inneholder trakassering, (og som ikke holder seg, til temaet, i blogg-posten), blir bare slettet, (og ikke publisert).

Mvh.

Erik Ribsskog

PS.

For å eventuelt legge inn kommentar, så trykk på linken, til blogg-posten, (så kommer det opp et felt, hvor man kan kommentere).

Blog Archive