Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

lørdag 14. januar 2017

Min tidligere Berger skole-lærer, (i valgfaget 'De britiske øyer'), Leif Tangen, føler seg lurt, av NRK

leif tangen ikke fornøyd med regjeringen

http://www.svelviksposten.no/nyheter/svelvik/drammen/foler-seg-lurt-etter-dab-slukking/s/5-57-532747

PS.

Leif Tangen var også politiker, for SV, i Svelvik, (husker jeg).

Og da jeg gikk på Svelvik ungdomsskole, (noe jeg gjorde, fra høsten 1983 til høsten 1986), så var Leif Tangen klasseforstander, for min tidligere kamerat, (må man vel kalle han), Kjetil Holshagen, (som gikk på klassetrinnet under meg), husker jeg.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Med hilsen

Erik Ribsskog

PS 2.

Jeg husker forresten også, at min klassekamerat Geir Arne Jørgensen, også hadde dette valgfaget, ('De britiske øyer'), på Berger skole.

For en gang min mor, var på besøk, på Sand/Berger, (hvor jeg bodde, hos min far), så fikk jeg, en gave, av henne, som hu hadde hatt med, (som en slags suvenir, må man vel kalle det), fra London, (hvor hu vel hadde vært, på ferie).

Dette var et gave-sett, som bestod, av en London-drosje, en to etasjes London-buss, og en London-politimann på hest.

(Noe sånt).

Dette var vel, da jeg var, 10-11 år gammel, (altså muligens skoleåret 1980/81, eller noe i den duren).

(Noe sånt).

Og så nevnte jeg, i en valgfag-time, at jeg hadde fått, et sånt sett, fra London.

(Noe sånt).

Og så tok jeg med, det suvenir-settet, på skolen.

(Etter ønske, fra Leif Tangen).

Og jeg husker, at det settet, da ble sendt rundt, (i et klasserom, i landskapet).

Og jeg husker, at Geir Arne Jørgensen, også så, på disse tingene, (da de ble sendt rundt), selv om han var, min uvenn, (på den tida), må man vel si.

(Noe sånt).

Så sånn var det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter