Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

torsdag 5. januar 2017

Dette kunne kanskje vi i Vesten, også ha blitt litt flinkere, til å tenke på, (noen ganger). Når det gjelder, at vi baksnakker hverandre, for eksempel angående røyking og drikking, hva slags klær man går med, hva slags musikk man hører på og hva slags mat man spiser osv., osv.

kunne vi i vesten tenkt på

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/tyrkia/erdogan-lover-aa-beskytte-tyrkisk-mangfold-etter-terroren/a/23889202/

PS.

Dette minner meg for eksempel, om en episode, under førstegangstjenesten.

Thomassen, (på lag 1, juli 1992-kontigent, geværkompaniet, Terningmoen).

Han hang seg opp i, at jeg hadde en sang, av bandet Megadeath, på en opptakskassett, (som jeg hørte på, på walkman).

'Kjempestor gjeld' begynte han, å si til meg da, (enda han egentlig ikke var, på laget/rommet mitt engang), husker jeg.

Så det er mulig, at Thomassen, er en sånn intolerant fyr, (når det gjelder livsstiler), som Erdogan prater om, i artikkelen, som det linkes til ovenfor.

Og denne sangen, var heller ikke typisk, for de sangene, som jeg hørte på, (på den tida), forresten.

Men dette var en sang, som hadde hørt, en gang, som jeg var på besøk, hos min tremenning Øystein Andersen, (som er 'heavy-frik'), da.

(For å si det sånn).

For Øystein Andersen bodde, i samme kommune, (nemlig Lørenskog), som jeg jobba i, på begynnelsen av 90-tallet.

Og da ble det til, at jeg besøkte han Øystein Andersen en del, etter jobb osv., i noen måneder/år, (etter at jeg tilfeldigvis traff han, på Oslo City, våren 1990, og han da ytret ønske om, at vi skulle henge mer samme igjen, var det vel).

(Noe sånt).

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Med hilsen

Erik Ribsskog

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter