Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 20. januar 2016

Mer om den tidligere naboen, til faren min og Haldis, (som bor, i Tordenskioldsgate 36, i Drammen)

mer om tidligere nabo

PS.

I 'våre dager', så er det innvandrerbutikk, i disse gamle 'Elkjøp-lokalene', i Tordenskioldsgate 40.

Så sånn er det.

Bare noe jeg tenkte på.

Men men.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 2.

Her er mer om dette:

innvandrer butikk

PS 3.

Faren min og Haldis, bor i 2. og 3. etasje, i Tordenskioldsgate 36, (og hva de har, i de tidligere butikklokalene, i første etasje, (for tida), det veit jeg ikke):

faren min og haldis bor

PS 4.

Nor - Gøy Dagligvare AS, er visst noe, for tyrkere:

tyrkere

https://www.facebook.com/NOR-G%C3%98Y-DAGLIGVARE-AS-264211826964923/

PS 5.

Her er mer om dette:

tyrkisk butikk galatasaray

(Samme link som ovenfor).

PS 6.

Det høres kanskje rart ut, at Tordenskioldsgate 36 og Tordenskioldsgate 40, er naboer, men Tordenskioldsgate 38, finnes visst ikke lenger, (kan det virke som):

google maps tordenskioldsgate 36

PS 7.

Faren min og Haldis, har søkt om, å få bygge, car-port med terrasse, i denne innkjørselen, men de har ikke fått det godkjent, (av Drammen kommune), muligens på grunn av brannbilene, som vel antagelig, kjører forbi der:

muligens på grunn av brannbiler

PS 8.

Her er mer om dette:

mer om takterrasse

http://johncons-mirror.blogspot.no/2015/12/mer-om-vannseng-butikken.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter