Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

mandag 19. mai 2014

Hvis det har vært vann, i Skoger og Sande tidligere. Så kan Strømm kanskje ha vært Åsgård, i gamle dager. Og Svelvikmorenen kan kanskje ha vært Bifrost?

vann skoger svelvik hm

PS.

Her er mer om dette:

mer om bifrost

http://norse-mythology.org/cosmology/bifrost/

PS 2.

Åsgårdstrand ligger litt lenger sør, (for Strømm), så kanskje samene, (eller hvem æsene var), har latt Drammenselva gå på en annen måte tidligere.

Hvem vet.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 3.

Her er mer om dette:

åsgårdstrand

PS 4.

Det heter også Breidablikk, like ved der Christell og Pia ble konfirmert, på Sand:

breidablikk konfirmert sand

http://www.finnfirma.no/adresser/mapsearchfirm.aspx?to=Breidablikk,%20Snippen,%20Sand,%203075

PS 5.

Kanskje dette rare 'monstermast-greiene' kan sies å være et 'Bifrost-symbol':

bifrost symbol

http://www.dnf.no/nyheter_cms/2012/september/_like_flott_som_eiffeltaarnet_/1276
PS 6.

Her var det forresten at Christell gikk av bussen, for å pisse, (en gang, etter at hu hadde dratt meg med på puben Dickens vel), det året jeg var russ i Drammen, (som jeg vel har skrevet om, i Min Bok), og bussen pleide vel ikke å stoppe akkurat der, (ihvertfall ikke så lenge vel), så jeg lurer på om det er noe spesielt med det stedet, (men men):

christell pissa

http://www.svelviksposten.no/nyheter/byutvikling-og-web-satsing-1.6725599

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter