Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 19. mars 2014

Nå driver jeg og tester responsive webdesign, (på johncons-web). Man skal visst bruke for eksempel prosent, (istedet for piksler), for da kan man også se nettstedet, på mobil. Noe sånt

50 prosent

PS.

Da ble bildet sånn:

da ble bildet sånn

http://johncons.angelfire.com/om.html

PS 2.

Men hvis jeg da bruker fullscreen, så blir proporsjonene på bildet forrandret, (så det er mulig at responsive webdesign er mer komplisert, enn det å bare bruke prosent. Hm):

hm proporsjoner

(Samme link som ovenfor).

PS 3.

Jeg får se mer på det her seinere.

For jeg har en del annet, som jeg skulle ha gjort og.

Som for eksempel å sette på resten av 'share-knappene', på Bags of Sweets.

Og det var jo noen som ville at jeg skulle begynne å lage pocket-bøker.

Så det har jeg tenkte å gjøre, etterhvert.

(Å utgi Min Bok-bøkene, som pocket-bøker).

Og det er mye annet også, som jeg skulle ha gjort.

Så vi får se når jeg får tid til alt sammen.

Vi får se.

Mvh.

Erik Ribsskog

PS 4.

Og da kan man faktisk også se bildet, på mobil, (som man kan se, på et nettsted jeg fant, når jeg Google-et 'online mobile emulator'):

bildet kan sees på mobil

http://mobiletest.me/iphone_5_emulator/#u=http://johncons.angelfire.com/om.html

PS 5.

Her er mer om dette:

responsive webdesign

http://sv.wikipedia.org/wiki/Responsive_web_design

PS 6.

Her kan man se det, at Steffanstorp kommune, (i Sverige), har teksten til høyre for bildet, når 'surferen' har en vanlig PC:

steffanstorp 1

http://staffanstorp.se/

PS 7.

Mens på en Iphone, så havner teksten under bildet:

steffanstorp 2

http://mobiletest.me/iphone_5_emulator/#u=http://staffanstorp.se/

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter