Ingeborg Ribsskog - Baron Adeler Malteserordenen E-post til slottet om Mette-Marit videoen Er noe galt i Martine-saken? Problemer med Grandiosa? johncons-MUSIKK johncons-REISE johncons-FOTBALL

onsdag 20. oktober 2010

Nick Ewans er visst en skuespiller, og ikke en privat etterforsker, (som han fortalte meg, i e-poster). Jeg er glad jeg kutta ut han. Men men



PS.

Det var johncons-blogg leser 'TT', som skrev en kommentar om denne YouTube-videoen, på johncons-blogg:




Gmail - [johncons] New comment on Jeg sendte om den tullinga, til hu Anne Kathrine S....










Gmail


Erik Ribsskog
<eribsskog@gmail.com>




[johncons] New comment on Jeg sendte om den tullinga, til hu Anne Kathrine S....











TT
<noreply-comment@blogger.com>



Wed, Oct 20, 2010 at 8:24 PM




To:
eribsskog@gmail.com






TT has left a new comment on your post "Jeg sendte om den tullinga, til hu Anne Kathrine S...":



http://www.youtube.com/watch?v=nETbZdB_V-o



Publish


Delete


Mark as spam




Moderate comments for this blog.




Posted by TT to johncons at 20 October 2010 20:24








PS 2.

Man kan se det, at Nick Ewans, han har til og meg en egen blogg.

Hvor han skriver at han er 'Private Investigator', og hvor han skriver dritt om meg, at jeg skal være 'nuts' osv. Altså ikke tilregnelig.

Men det er vel bare noen, (Bertelsmann kanskje, (siden jeg har en arbeidssak mot Microsoft-aktiveringa, til Bertelsmann Arvato i Liverpool, mener jeg), for han prata noe om at han jobbe for noen i Guterslo, hvor hovedkvarteret til Bertelsmann ligger), som har betalt han for å skrive sikkert, kanskje som en slags skuespiller-jobb, siden han kanskje gikk mye arbeidsledig, som skuespiller, eller noe?

Hvem vet.

Her er ihvertfall mer om dette:

ewans skriver dritt om meg

http://nick-ewans.blogspot.com/2009/07/erik-ribsskog.html

Bloggarkiv

Populære innlegg

Om meg

Bildet mitt
Overhørte på Rimi Bjørndal, (jeg jobbet som butikksjef/leder i ti år, i mange forskjellige butikker), i 2003, at jeg var forfulgt av 'mafian', mm. Har etter dette ikke fått rettighetene mine, i mange saker. Blogger derfor om problemer med å få rettigheter, mm. Mine memoarer, (Min Bok 1-10), kan også finnes på johncons-blogg, (se: 'Etiketter'). Jeg blogger også om slektsforskning, (etter at min danskfødte mormor, som var etter adelige/kongelige, døde i 2009). Har også vært såvidt innom Høyre/Unge Høyre, i sin tid. Har også studert informasjonsbehandling/IT/Computing, (på NHI, HiO IU og University of Sunderland). Har også bakgrunn fra handel og kontor, (grunnkurs, økonomi med markedsføring og data). Er/var også i Heimevernet, (etter at jeg ble overført dit, etter førstegangstjeneste i infanteriet, (og en rep-øvelse i mob-hæren), i forbindelse med omorganiseringer, i Forsvaret, etter den kalde krigen). Blir også utsatt for mye nettmobbing, mm. johncons-blogg, (og mine memoarer og nettbutikk), er kjent fra TV-programmet Tweet4Tweet, i 2012, (selv om jeg måtte klage, for programmet var veldig useriøst/nedlatende, mm.).

Totalt antall sidevisninger

Etiketter